Inbraakdetectie

DomotiSafe kan uw woning of bedrijf voorzien van elektronische inbraakdetectie. Of het nu een standaard of geavanceerde installatie is. Wij zijn in staat om de meest complexe systemen te integreren ook i.c.m. bijvoorbeeld domotica of andere management systemen. Mogelijke doormeldingen kunnen via een meldkamer of een app op een smartphone doorgegeven worden.

Ook staan wij voor u klaar om storingen aan een bestaand inbraaksysteem op te lossen zelfs als deze niet door DomotiSafe is geleverd. Tevens kunnen wij diverse uitbreidingen aan uw systeem toevoegen; Denk hierbij aan bijvoorbeeld buitendetectie, paniekknoppen, technische alarmen (airco, koeling, 230v uitval) hitte- en rookmelders.

Vaak werken we samen met een E-installateur die de bekabeling en montage van de componenten verzorgd. In andere gevallen zijn er ook mogelijkheden dat u als klant zelf voorziet in het plaatsten/leggen van bekabeling en wij zorgen voor de montage en inbedrijfstelling.
Ook kunnen wij bijspringen wanneer een standaard installateur het even niet meer ziet zitten wij de draad verder oppakken en het project afronden zoals het ook in eerste instantie bedacht was.

Om een nieuw of bestaand systeem lang probleemloos te kunnen gebruiken zijn er mogelijkheden om een onderhoudscontract af te sluiten. Hierin word een keer per jaar de gehele installatie functioneel getest. Als er voor componenten een nieuwe software versie is vanwege extra features en/of veiligheidsproblemen word deze ook uitgevoerd, zodat u altijd een betrouwbare en goedwerkende installatie heeft.